Chocolade

Chocolade van Callebaut

Gemaakt met de beste, duurzame cacaobonen uit West-Afrika, in een van de oudste cacao roosterijen in België. Laat uw smaakpapillen verassen met een chocolade van wereldklasse.

Warme chocomelk

– 33,6% cacao gehalte.
Een perfect evenwicht tussen cacao en romige aroma’s, waarbij er zoete, karamel achtige toetsen word vrijgegeven. Uit te breiden met karamel, hazelnoot, nougat of speculaas siroop.

– 54,5% cacao gehalte
Echte Belgische warme chocolademelk met een intense en zuivere chocoladesmaak.

– Single Origin Warme Chocomelk ”Ecuador”
– 70,4% cacao gehalte
De donkere chocolade heeft een ronde smaak en biedt u intense cacao-aroma’s, met fruitige en zure aroma’s. Een vleugje rum, whisky en tabak bezorgen deze chocolade een luxeus, rond en uitgebalanceerd karakter.

– Witte warme chocolademelk
Chocolade van het ras Forastero geeft een warme chocolade met een romige smaak met heerlijke caramelachtige toetsen.