Selecteer een pagina

Thee (TWG Thee)

Wij hebben gekozen voor TWG thee, samen met Mariage Freres een van de meest luxe en beste theemerken ter wereld! TWG stuurt ieder jaar proevers over de hele wereld op zoek naar de beste oogsten voor de mooiste thee. TWG thee bied meer dan 1.000 single estate, fijne oogstthee en exclusieve melanges. In ons assortiment hebben wij momenteel:

– Sakura Sakura groene thee
Deze thee is een ode aan de lente, een combinatie van kersenbloesems en groene thee, levert een meest aromatische en elegante geur op.

– Pai Mu Tan witte thee uit China
Soepele, delicate en zeer verfrissende witte thee. Tonen van witte bloesems, en de smaak van verse, jonge knoppen. Een uitstekende thee voor het einde van de dag.

Earl Grey zwarte thee uit Ceylon
Een robuuste Ceylon word verrijkt met intense geurige bergamot, die deze zwarte theemengeling een uitgebalanceerd citrusaroma en een blijvende frisse afdronk geeft.

– Red Arabia Rooibos uit Zuid Afrika
Deze mix van rode thee met noten en warme kruiden verenigt zeldzame en kostbare smaken om een onvergetelijke kop van een heerlijke zoetigheid te creëren. Deze thee bevat allergenen!  Caffeïne vrije thee.

– Grant wedding thee zwarte thee
Een krachtige Ceylon, vermengd met zonnebloemen en adembenemend exotisch fruit, verse munt en gember thee op basis van groene thee.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ben jij benieuwd naar het laatste nieuws van ons? Volg ons dan via facebook!

Adres

Wijngaardstraat 2
5911 HM Venlo

Bel ons

(+31)77-354 54 55

E-mail

info@hetromerhuis.nl